ponedeljak, 20 novembar 2023 07:09

Nestao ribolovac na Dunavu kod Apatina! potraga traje već nekoliko dana

Potraga za nestalim ribolovcem, Andrijom Hegedišem (58) iz Sombora, traje od utorka 14. novembra kada je njegov prijatelј T. M. (61) prijavio nestanak. Kako saznajemo, njih dvojica su zajedno bili na ribolovnom terenu „Kulјani” na Dunavu nizvodno od Apatina.

Prema rečima T.M. , nedugo nakon što je izašao na obalu i vratio se, zatekao je prazan čamac. Sumnja se da je Andrija Hegediš ispao iz čamca u vodu.

T. M. je prijavio nestanak, a ronilačko odelјenje Žandarmerije odmah je intervenisalo kako bi izvršilo pregled terena, ali i nakon tri dana traganja, bez rezultata. Loši vremenski uslovi i porast vodostaja Dunava dodatno otežavaju potragu.

Policija i spasilačke ekipe apeluju na druge ribolovce da dodatno obrate pažnju i pruže eventualne informacije kojim bi se okončala ova potraga.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.