PR

PR (sponzorisani) tekstovi na sombor.info

PR tekst na sajtu sombor.info

Na sajtu Sombor.info možete objaviti PR tekstove sa eksternim likovima po vašoj želji. Jednom objavljen sadržaj ostaje zauvek u arhivi sajta. Cena za ovaj vid promocije vašeg sajta je samo 1.500 dinara po objavljenom tekstu.

Postoji mogućnost zadržavanja PR teksta uvek na prvom mestu naslovne strane i kategorije - 1000 dinara po danu pozicije na prvom mestu vesti.

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.