četvrtak, 29 jun 2023 05:34

U subotu se održava Prva sivačka regata

Za sve ljubitelje Malog Stapara, kampovanja u prirodi i druženja uz muziku na vodi, u subotu, 1. jula 2023, održaće se Prva sivačka regata.

Start regate je u subotu u 10 časova, kada sledi vožnja čamcima na motorni pogon oko 20 kilometara, do odredišta ,,Tromeđa“ u Somboru, uz kupanje, muziku i druženje. Nakon dolaska u popodnevnim časovima, učesnike čeka ručak i nastavak slobodnog i neformalnog druženja, a zatim i noćenje u kampu. Povratak nazad je u nedelju u 10 časova.

S obzirom na to da se ovaj događaj organizuje prvi put, važno je prijaviti svoje učešće, broj učesnika i plovila. Bitno je i da imate plovilo sa pouzdanim motornim pogonom, opremu za kamp i da ste spremni da budete izloženi suncu i ostalim uticajima prirode. Vodeni skuteri ne mogu učestvovati, kao ni mala deca, za koje ovaj tip izazova nije prikladan.

Kotizacija za učešće biće naknadno određena, nakon što bude poznat broj učesnika, i ona će biti simbolična, za pokrivanje zajedničkih troškova.

Za sve informacije pozovite 060 711 2223.

nasemesto.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.