POČELO ASFALTIRANJE I REKONSTRUKCIJA NEKOLIKO SAOBRAĆAJNICA U SOMBORU POČELO ASFALTIRANJE I REKONSTRUKCIJA NEKOLIKO SAOBRAĆAJNICA U SOMBORU
četvrtak, 24 mart 2022 05:54

POČELO ASFALTIRANJE I REKONSTRUKCIJA NEKOLIKO SAOBRAĆAJNICA U SOMBORU

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicije Đorđe Zorić obišli su danas započete radove na rekonstrukciji obilaznice od Apatinskog do Staparskog puta.

Gradonačelnik je ovom prilikom najavio da će se u narednom periodu raditi na rehabilitaciji kolovoza na više lokacija na teritoriji Grada Sombora.

„Danas su započeti radovi na obilaznici od Apatinskog do Staparskog puta. Radi se o rekonstrukciji ove obilaznice. U narednih par meseci očekuje nas više od 20km rekonstrukcije i rehabilitacije državnih puteva. Nakon ove obilaznice kreće se sa radovima obilaznice od Subotičkog puta do Bezdanskog puta, a nakon tih radova, nastavljaju se radovi od Bezdana ka Kolutu, tako da će kompletna deonica od Bezdana ka Bačkom Bregu biti rekonstruisana, što je svakako bio prioritet Grada kada je započeta ona prva deonica od 14.5km. Zahvalio bih se izvođačima što svakodnevno rade na terenu i u narednom periodu očekuje nas i sanacija lokalnih puteva,kako u gradu, tako i u svih 15 naseljenih mesta, tako da će Sombor biti jedno veliko gradilište u narednim mesecima“, rekao je Ratković.

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.