subota, 02 mart 2024 07:18

KO JE SLAVEN DOŠLO, GLUMAC I VODITELJ PZE? Zgodni Somborac ima 33 godine, najpoznatiji je po ovim ulogama, a ima NEOBIČAN hobi

Glumca Slavena Došla publika je pre desetak godina upoznala zahvaljujući filmovima "Panama" Pavla Vučkovića, "Pored mene" Stevana Filipovića i "Vlažnost" Nikole Ljuce.

Ovaj dramski umetnik rodom iz Sombora član je ansambla Pozorišta na Terazijama, gde nosi repertoar, ali ne zapostavlja ni rad na televiziji, a ovog puta se našao u ulozi voditelja Pesme za Evroviziju uz Draganu Kosjerinu i prelepu Kristinu Radenković, kao i Stefana Popovića.

Slaven Došlo je rođen 1991. u Somboru. Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, i već na kraju studija, pod mentorstvom Mirjane Karanović, zaigrao u svom prvom filmu "Pored mene". Usledio je uspeh i priznanje zbog filma "Panama", nakon čega je igrao u filmu "Vlažnost".

Neke od serija u kojima je ostvario zapažene uloge su "Vojna akademija", "Biser Bojane", "Švindleri" i "Ubice mog oca". Poslednju u nizu ostvario je u hvaljenoj ekranizaciji romana "Deca zla", koju je kupio HBO.

U intervjuu za Kurir je ispričao čime se bavi u slobodno vreme.

- Treniram, idem u teretanu i na jogu. Veoma je bitno da čovek održava fizičku kondiciju jer, pored toga što je zdraviji, ona smanjuje stres i čini nas srećnijim i zadovoljnijim. Krenuo sam i na kurs za di-džeja, čisto da bih naučio nešto novo, jer čovek treba da se izmešta iz rutine. Povremeno sviram gitaru, a nedavno sam kupio i hendpen, instrument koji je u suštini bubanj, ali ima vrlo začudan zvuk poput harfe. Još njime nisam počeo da se bavim. Imam i milion knjiga koje čekaju da budu pročitane, ali trenutno se učim tome da ne mora sve odmah i instant, tako da će neke stvari sačekati pravo vreme.

Izvor: kurir.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.