subota, 02 decembar 2023 05:48

Kod Somborca pronašli marihuanu, ekstazi, kokain, vagice i drobilice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su M. G. (1994) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom kuće koju osumnjičeni koristi pronašla oko 935 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, oko 40 grama ekstazija, oko 20 grama amfetamina i oko pet grama praha za koji se sumnja da je kokain, kao i tri vagice za precizno merenje.

Takođe, u kući je bio i četrdesettrogodišnji muškarac kod koga je policija pronašla paketić sa manjom količinom praha za koji se sumnja da je amfetamin i drobilicu sa manjom količinom materije za koju se sumnja da je marihuana.

M. G. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Somboru, dok će protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.