Incident na koncertu Aleksandre Prijović. Na binu je istrčala žena, čuvari su je sklonili

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ održala je prvi koncert u Areni Zagreb, ali ga je obeležio incident. Naime, obožavateljica se popela na binu, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i uklonilo je.

Aleksandra je razumela šta se dešava. Kada je završila pesmu, pitala je obezbeđenje gde je devojka, ali se ona već udaljila sa bine. Nema veze, mogla si da izađeš na binu“, rekla je pevačica u mikrofon.

Aleksandra na koncertu: Hvala vam od srca

Pevačica je ovaj koncert otvorila pesmom Za nas kasno je, nakon čega se obratila prisutnima.

"Dobro veče, Zagrebe. Moram da priznam jedno - pre svakog koncerta planiram šta želim da kažem kada izađem pred publiku, ali s obzirom na ono što se dešavalo u poslednjih nekoliko meseci, shvatila sam da ne znam šta da vam kažem osim hvala.

Hvala vam od srca na ljubavi, podršci i hvala vam što zajedno radimo nešto što niko do sada nije uradio. Vratiću na jedini način koji imam, a to je pesmom, srcem i dušom. Hvala vam na svemu“, rekla je Aleksandra.

Aleksandra će ove godine pevati u Zagrebu 2, 3, 4. i 6. decembra. Ulaznice za prva tri koncerta prodate su u roku od 24 sata, dok je za četvrti trebalo nešto više od 48 sati. Pre dve nedelje zvanično je rasprodat peti koncert.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.