Raša Bukvić otkrio kako je uloga u filmu „Čuvari formule“ uticala na njegov privatni život: „I sa bolešću može da se živi dostojanstveno“ Radivoje Bukvić, Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Raša Bukvić otkrio kako je uloga u filmu „Čuvari formule“ uticala na njegov privatni život: „I sa bolešću može da se živi dostojanstveno“

Film "Čuvari formule" premijerno je prikazan na prestižnom festivalu u Lokarnu, nakon toga više puta nagrađivan, a ovo ostvarenje osvojilo je publiku širom Evrope.

Popularni glumac Raša Bukvić tumači jednu od glavnih uloga u filmu „Čuvari formule“ reditelja Dragana Bjelogrlića.

Ovo ostvarenje koje je ostavilo jak utisak i na publiku, šalje snažnu poruku, koja nije ostavila ravnodušnom glumačku ekipu koja se trudila da autentičnu priču verodostojno predstavi i dočara.

Radivoje Raša Bukvić pojavio se danas sa sinom Danilom kao dobrovoljni davaoc krvi, a onda je progovorio o tome kako je ovaj dilm uticao na njegov privatni život i pojedine stavove.

„Uloga mi je promenila mišljenje i o svom zdravlju i o bolestima generalno. Život je dostojanstven i sa bolešću, samo čovek treba da zadrži to dostojanstvo i da ima odluku da se bori za zdravlje. Mislim da je to ključ u svakom čoveku u periodu kada je bolestan i treba da se izleči“, istakao je Raša za „Blic„, pa otkrio šta je njemu bilo najteže:

„Moja najveća borba je da se sačuva smirenje. Smireno telo teško koja bolest može da osvoji. Kada čovek izgubi mir onda je u stresu, a taj stres utiče na kiselinu, a ona dovede do sto haosa“.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.