Autobiografija Metjua Perija od sada i na srpskom jeziku: Evo kada ćete moći da je kupite

Poznati glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra u 55. godini života u svom domu u Los Anđelesu.

On je prošle godine objavio autobiografiju pod nazivom „Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar“, u kojoj je progovorio o snimanju serije „Prijatelji“ koja ga je i proslavila, privatnom životu i borbi sa zavisnošću od alkohola i lekova.

Peri je u „Prijateljima“ glumio Čendlera Binga, a upravo ova uloga mu je obeležila karijeru.

Njegova knjiga sada će biti dostupna i na srpskom jeziku, a u prodaji će se naći od sutra, 16. novembra 2023. godine.

„Ćao, zovem se Metju, mada me možda znate i pod drugim imenom. Prijatelji me zovu Meti. I trebalo bi da sam mrtav.“ Ovako proročki počinje knjiga Perija u kojoj će čitaoci saznati detalje njegovog života, od dečjih ambicija do slave, preko zavisnosti i oporavka nakon ozbiljne zdravstvene krize koja mu je ugrozila život. Metju opisuje rasparanu porodicu koja ga je odgajila (a istovremeno ga prepustila samom sebi), želju za priznanjem zbog čega je stremio ka slavi i ogromnu prazninu unutar njega koju nije moglo da ispuni čak ni ostvarenje najvećih snova. Govori i o miru koji je pronašao kada se oslobodio zavisnosti, kako se osećao povodom sveprisutnostii serije „Prijatelji“, deleći ujedno priče o svojim kolegama i drugim zvezdama koje je sreo na tom putu – navodi se u predgovoru koji je napisala Lisa Kudrou, koja je u „Prijateljima“ tumačila lik Fibi Bufe.

Glumac je planirao da u sklopu svoje evropske turneje održi promociju knjige i u Beogradu, ali ga je iznenadna smrt sprečila u tome.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.