Top lista najzlobnijih horoskopskih znakova – na vrhu je pravo iznenađenje Photo: Shutterstock

Top lista najzlobnijih horoskopskih znakova – na vrhu je pravo iznenađenje

Emotivci kojih se treba čuvati.

Bez obzira na okolnosti, velike su šanse da poznajete nekoga ko, čini se, ruši sve ostale kako bi se uzdigao. Prema astrolozima, jedan od razloga zašto se oni tako ponašaju zapisan je u zvezdama.

1. Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po neraspoloženju i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj se treba brinuti kada stanete Raku na put.

„Ne želite uznemiriti jedno od ovih stvorenja“, upozorava Šarlot King, radijska astrološkinja. Poznato je da Rakovi obrambeno reaguju na gotovo sve, čak i na dobre stvari. King napominje da se ne boje da koriste svoj tvrdi oklop.

„Zloba ovog znaka temelji se na zaštiti i sigurnosti, stoga, ako uznemirite Raka, budite spremni. Preseći će vas“, dodaje King.

2. Vodolija

Iako Vodolija može biti prilično emocionalno inteligentna po pitanju veza i prijateljstava, često se izoluju od onih koji su im najbliži jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati i veliki kompleks superiornosti.

„Nekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćna bića, pri čemu veruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže“, kaže King.

3. Bik

Bik je inače izrazito odan, a najčešće drugima oko sebe deluje mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promeniti u nekoliko minuta.

„Opušteni i superhladnokrvni Bikovi čine se bezopasnima, i takvi su dok ne povredite jednu stvar blisku njihovom srcu“, kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari, dodaje.

Bik može biti prilično oštar ako se oseća zanemareno ili izdano, ali uglavnom napada zbog povređenog srca. Kamar napominje da je, iako je donekle teško izvodljivo, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostora.

4. Ovan

Ovnovi su dobro poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali mogu se teško nositi s osećajem da ih neko ne vidi.

„Ovan voli da pobeđuje ​​i uvek sebe stavlja na pijedestal“, objašnjava Kumar. Takođe se lako mogu uvrediti. Ako se uvredi, drske reči Ovna dovoljno su oštre da sruše vaše samopouzdanje i pruže traume.

„Ispod te grubosti ipak je neko ko želi da se osećati shvaćenim i cenjenim“, kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovnu treba da bi se smirio slušanje, uvažavanje i saosećanje.

5. Škorpija

Škorpijina intenzivna ličnost i sklonost da preteruju često ih čini duboko neshvaćenima. Sidart upozorava na njihovu intenzivnu potrebu za osvetom.

„Ovaj misteriozni znak nikada ne zaboravlja ni najmanju bol ili nepoštovanje koje mu je naneseno i sastavlja najsloženije planove za osvetu“, ističe Kumar. Srećom, nećete morati prečesto brinuti o njihovom osvetoljubivom raspoloženju.

„Škorpijine negativne osobine mogu se lako obuzdati ljubaznošću, istinoljubivošću i razumevanjem“, dodaje Kumar.

6. Blizanci

Dok su Blizanci poznati po svojoj živahnosti i zabavnom duhu, postoji i njihova mnogo mračnija strana. U astrologiji, Blizanci se smatraju najoštrijim znakom, ali oštroumnost se može prevesti i kao oštar jezik – kaže King.

Ovaj znak ima dve perspektive ili mišljenja o bilo kojoj stvari, ali mogu uvek deliti samo one koje su u njihovom najboljem interesu ili još gore, reći stvari koje su stvarno zlobne, pojašnjava King.

„Ako čujete trač o sebi, postoji mogućnost da je došao od Blizanca“, ističe. Ako treba da ohladite Blizanca, najbolje je da se odvojite čim počne negativno da govori o nečemu ili nekome. To će zaustaviti razgovor, piše MSN, a prenosi 24sata.hr.

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.