Ova dva znaka i ne razmišljaju o PRELJUBI, bukvalno NAJVERNIJI u horoskopu

Mnogi u u potrazi za vernim partnerom, nekim ko se daje sto posto u vezi i braku. Ukoliko je to i vaš slučaj, Bik i Devica su za vas, nikada vas neće izneveriti.

U vezi s ljubavlju, postoje žene koje su apsolutno odane i ne razmišljaju o prevari, očekujući istu vernost od svog partnera. Za mnoge, preljuba predstavlja najgori scenario koji može uzdrmati vezu, a neretko dovodi do raskida ili razvoda.

Razlozi za neverstvo su raznoliki, a jedno istraživanje čak ukazuje da žene često varaju partnere koji im ne pomažu u kućnim poslovima. Ipak, astrolozi tvrde da žene rođene u dva određena horoskopska znaka retko kad razmatraju preljubu kao opciju.

Bik

Žene rođene u znaku Bika karakterišu izuzetna moralnost i iskrenost, te se retko odlučuju na postupke koji bi iole narušili njihova lična pravila. Vernost je ključna vrednost u njihovim vezama, a preljubu smatraju neprihvatljivom. Zato, kada su zaljubljene, ne samo da ne prevaruju svog partnera, već i očekuju istu vernost zauzvrat.

Devica

Iako možda deluju rezervisano ili hladno, žene rođene u znaku Device su, kada su zaljubljene, preplavljene emocijama i posvećene u potpunosti svom partneru. Njihova ljubav i pažnja prema voljenom su toliko duboke da ne primećuju druge muškarce. Zbog intenzivne predanosti, preljuba im ne pada na pamet, a ljubav kojom obasipaju svoje partnere čini ih odanim i vernim u vezi.

Izvor: blic.rs

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.