Najveće stipse horoskopa. Znate li nekog među njima?

Četiri znaka Zodijaka novac vole više nego išta i retke su situacije u kojima će potrošiti dinar viška.

1. Jarac

Jarac važi za nekoga ko ni dinar viška neće dati u vek će dobro izračunati šta i kako treba da plati. Vrlo retko daje poklone. Verovatno ćete od partnera u znaku Jarca na poklon za 8. mart dobiti tiganj ili usisivač. Štedljivost je u njihovoj krvi. Ali to ne znači da su finansijski uspešni. Oni su odlični u skupljanju novca, ali ne znaju da ga ulažu pa novac u njihovim rukama često propadne.

2. Bik

Bik voli da ljudi troše novac na njega, a ne on na njih. Pripadnici ovog znaka toliko vole sebe da su spremni da štede na svojim najmilijim da bi oni lično mogli udobno da žive. Oni čvrsto veruju da jedino oni zaslužuju da žive udobno.

3. Devica

Device ne vole da rasipaju novac: sve što zarade - štede. Predstavnici ovog znaka često su veoma usamljeni, pa tako i nemaju priliku da poklanjaju nešto drugima. Novac koji zarade troše na sebe. U stvarnom životu ipak više cene duhovne stvari nego novac.

4. Škorpija

Škorpije su jedan od najpohlepnijih znakova. Oni smatraju da novac treba zaštititi i uvek će ga skladištiti samo za sebe. Obično nalaze partnera koji misli isto, pa na tom polju nikad i ne dolazi do sukoba mišljenja.

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.