četvrtak, 08 februar 2024 06:56

Pijani biciklista sa 2,6 promila isključen iz saobraćaja u Apatinu, sledi prekršajna prijava

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuli i Apatinu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, saopštavaju iz MUP-a.
Policija je u okolini Kule zaustavila četrdesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao neregistrovanim automobilom „rover“ sa 2,71 promil alkohola u organizmu.

U Apatinu iz saobraćaja je isključen tridesettrogodišnji muškarac koji je vozio bicikl sa 2,61 promil alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.