četvrtak, 21 septembar 2023 11:44

Otkazan festival kraft piva u Apatinu

Moto klub “Apatin” i Udruženje građana “Moj Apatin” su saopštili da je Festival kraft piva koji je trebao da se održi u subotu, 23. septembra 2023. godine otkazan zbog najavlјenog lošeg vremena.

“Dragi prijatelјi, nažalost moramo da otkažemo Festival zanatskog piva Apatin.. Za subotu se najavlјuje ozbilјna kiša i nevreme, događaj se trebao održati na otvorenom i prosto nema uslova da se sve organizuje na nivou na koji su svi od nas već navikli. Vidimo se neki drugi put i nemojte šta zameriti”, stoji u objavi organizatora ove manifestacije.

Izvor: Radio Dunav

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.