sreda, 28 jun 2023 05:21

APATIN u četvrtak obeležava dan dunava

Apatin će 29. juna, u četvrtak, obeležiti Međunarodni dan Dunava, a o programu je govorila direktorica JP "Dunavska obala" Apatin Ljiljana Krec.

Na privezištu Apatinske Marine od 18:00 č biće upriličen karneval brodova. U sklopu karnevala biće održana zajednička vožnja dekorisanih plovila određenom trasom. Brodić "Apatinka" takođe učestvuje u karnevalu, a na njemu će svirati tamburaši. Prijave se vrše putem telefona 025 515 00 68, a vožnja je besplatna.

U maloj sali kulturnog centra od 18:30 biće organizovan kviz za decu pod nazivom "Dunavska pitalica", a roditelji svoju decu za kviz mogu da prijave do srede 28.06. do 18 časova Vlasti Milenković na telefon 060 6600 252, a za najbolje mališane pripremljene su i nagrade.

U velikoj sali kulturnog centra od 20:30 č će početi projekcija dokumentarnog filma "Reka života" autora Olivera Fojkara, biologa i filmskog stvaraoca.

Ljiljana Krec je pozvala sve koji su u prilici da pogledaju ovaj zanimljiv film u kojem su prikazane sve lepote i skrivena blaga Dunava u našoj zemlji, kao i da svojim prisustvom od 18h na privezištu "Marine" uveličaju događaj.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.