utorak, 11 april 2023 05:37

Izložba bonsai stabala i egzotičnih paukova 22. aprila u Apatinu

Udruženje ljubitelja prirode „Franc Špajzer“ i Nemačko udruženje „Adam Berenc“ organizovaće u subotu, 22. aprila, nesvakidašnju izložbu, uz zanimljiv edukativni program.

Kako saznajemo, ovaj događaj biće upriličen u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu, u periodu od 9:30 do 17:30 časova, kada će u holu škole ljubitelji bonsai stabala izložiti svoje eksponate, a takođe će se moći pogledati i nekoliko egzotičnih paukova. Od 11 sati biće upriličena promocija knjige „Tarantule kao kućni ljubimci“, sat vremena potom prezentacija o paukovima, dok će od 13 sati i 30 minuta biti održana i Bonsai školica.

Cena ulaznice iznosi simboličnih 100 dinara, dok je za osnovce i mlađe Apatince ulaz besplatan.

Osim apatinskih udruženja kao organizatora, partneri ove manifestacije su i Vojvođanski bonsai klub, Bonsai Družina, Gordana Grbić – arahnolog i Miloš Tanasković – terarista/zoohobista.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.