sreda, 29 mart 2023 06:27

Najmlađi Apatinci prikupili preko 80.000 dinara za lečenje Danila Balaća

Početak proleća obeležila je još jedna lepa humanitarna akcija, tokom koje su se prikupljala sredstva za našeg mladog sugrađanina Danila Balaća.

Kako navode iz Predšolske ustanove “Pčelica”, drugari iz jaslica i vrtića „Bubamara“, uz pomoć svojih roditelja, medicinskih sestara – vaspitača i vaspitača, tokom 3 dana, prikupili su za svog druga Danila 83.690,00 dinara. Ta sredstva su obezbedili prodajom izrađenih predmeta koja je organizovana ispred prodavnice „Maxi“ i ispred svog vrtića.

“Zahvaljujemo se građanima Apatina, svim roditeljima, bakama, dekama i svima onima koji su se odazvali našem pozivu, posetili naše prodajna mesta i kupovinom proizvoda uspešno ostvarili zajednički cilj”, poručili sui z PU “Pčelica”.

Prema trenutnom preseku Fondacije “Budi human”, za mladog Apatinca do sada je prikupljeno gotovo tri miliona dinara, a potrebno je još oko 1,8 miliona. Danilu možete pomoći slanjem sms poruke, sa sadržajem 1364, na broj 3030.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.