ponedeljak, 27 mart 2023 18:36

RAZBOJNICI OPUSTOŠILI PUMPU U APATINU: Uzimali sve što im je palo pod ruku, sav pazar, cigarete, kondome! "DIĆI ĆEMO VAS U VAZDUH"

Noćas, u pola dva iza ponoći, dvojica nepoznatih muškaraca opljačkala su benzinsku pumpu „Miletić komerc“, na izlazu iz Apatina prema Somboru.

Pljačkaši su odneli sav pazar i veću količinu cigareta, rizli, energetskih pića, upaljača, žvaka, pa čak i kondoma!

- Došli su peške, iz pravca Apatina i do ulaza prošli sa zadnje strane objekta. Jedan od njih je imao skalpel, drugi nešto od drveta, nisam uspela da vidim šta, ali je bilo dosta manje od bejzbol palice. Bili su maskirani, sa kapuljačama na glavi, a preko lica jedan je imao masku, a drugi nešto poput marame. Zatražili su novac i usput trpali u džepove i pantalone sve što im je došlo pod ruku, cigarete, pića, upaljače... - priča J.N. radnica koja je noćas bila u smeni.

Pljačka je trajala desetak minuta. Na odlasku radnici su podvukli da ni slučajno ne zove policiju.

- Zapretili su mi da u narednih pola sata ne zovem policiju, jer će, u protivnom „pumpu dići u vazduh“, ali i pronaći gde ja živim. Otišli su istim putem kojim su i došli, iza objekta i, koliko sam videla, nastavili peške u pravcu Sombora. Da li ih je neko čekao automobilom, ne znam - dodaje naša sagovornica.

Kamere na pumpi su snimile sve detalje pljačke, kao i same lopove, za kojima policija intenzivno traga. Inače, ovo je drugi put da je benzinska pumpa „Miletić komerc“ meta lopova.

Prvi put opljačkana je na Đurđevdan 2021. godine. Nakon par dana identifikovana su dvojica pljačkaša, od kojih je jedan bio maloletan.

Izvor: Kurir.rs/J.M.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.