petak, 17 mart 2023 07:55

Završen pretres kuće osumnjičenog za ubistvo bake Bosiljke

Kriminalistička policija i forenzičari iz Beograda pre nepun sat su završili pretres kuće Petra B., osumnjičenog za ubistvo starice Bosiljke Miljanović.

Kuća, koja se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina, je od kasnih popodnevnih sati, sve dok pretres nije završen, bila ograđena policijskom trakom, a saobraćaj u tom delu ulice blokiran. Ispred kuće bili su parkirani vatrogasno i vozilo hitne pomoći, čije ekipe su bile u pripravnosti u slučaju da je bila potrebna njihova intervencija.Nezvanično saznajemo da je u sobi Petra B. pronađena izvesna količina hemijskih supstanci.

U nizu učestalnih, ružnih dešavanja u našem gradu, današnji pretres kuće osumnjičenog za svirepo ubistvo bake Bosiljke dodatno je uznemirio brojne Apatince, posebno komšije koji su sve vreme bili na ulici i zabrinuto posmatrali šta se dešava u kući Petra B.

Izvor: apatinskenovine.rs

 

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.