ponedeljak, 10 april 2023 05:03

Danas kiša, sunčano samo u Vojvodini

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, samo se u Vojvodini očekuje sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od dva do sedam stepeni, najviša od 11 na jugu Srbije do 17 u Negotinskoj Krajini.

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severni.

U Beogradu će biti oblačno vreme povremeno s kišom uglavnom pre podne. Najniža temperatura oko šest stepeni, najviša oko 15. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Uveče ponovo kiša.

U utorak će u Srbiji biti promenljivo vreme, s kratkotrajnom kišom mestimično. U sredu vetrovito i sunčano. Temperature u porastu pa se sredinom nedelje očekuje i do 20 stepeni Celzijusa. Od četvrtka popodne i uveče novo naoblačenje s kišom. U subotu suvo, zatim u nedelju i ponedeljak ponovo kišovito.

U Beogradu u utorak promenljivo s kratkotrajnom kišom. Do četvrtka suvo, zatim u petak, nedelju i ponedeljak ponovo kiša.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 10. april, 2023. godine:

Na severu zemlјe očekuje se povolјna biometeorološka situacija, a u ostalim krajevima tegobe su moguće kod reumatičara i astmatičara. Smanjenje radne sposobnosti, glavobolјa i neraspoloženje su očekivane meteoropatske reakcije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.