Biljana Gnjatović Biljana Gnjatović

29. septembra 1972. godine u Stanišiću je rođena Biljana Gnjatović (sada Kljajić), majstor džudo sporta.

Imala je 13 godina kad je počela da se bavi sportom, sa 14 godina je zаblistala na Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine osvajanjem zlatne medalje.

Isti podvig ponovila je i 1989. godine na školskoj olimpijadi u Somboru. Do juniorske i seniorske bronze na državnom prvenstvu stigla je 1990. godine.

Najveći uspeh u karijeri postigla je 1994. kada je u sambou bila treća na evropskom i svetskom prevenstvu.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.