nedelja, 14 april 2024 06:32

Svečanim defileom motociklista otvorena nova moto sezona

U organizaciji moto kluba „Lowlanders“ i Moto Unije Vojvodine, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije grada Sombora i Grada Sombora, danas je svečanim defilom motora i obilaskom gradskog jezgra, otvorena nova moto sezona.

Više stotina motociklista iz Mađarske, Hrvatske, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije, prisustvovalo je osveštanju motocikala, a potom i obilasku gradskog jezgra i slike „Bitka kod Sente“, gde im se obratio gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković.

„Želim da se zahvalim dragim gostima koji su danas ovde u Somboru. Velika mi je čast što ste se odlučili da jedna od lokacija koju ćete posetiti tokom otvaranja moto sezone bude i zgrada Županije. Danas nas je vreme poslužilo da jedna ovakva manifestacija u Somboru može uspešno da se organizuje. Drago mi je što smo sa Policijskom upravom u Somboru, saobraćajnom policijom i predstavnicima moto klubova, uspeli zajedno da ispoštujemo sve mere bezbednosti kako bi naši dragi sugrađani uživali u vašem defileu. Želim vam da se lepo provedete u našem gradu i da budete bezbedni u vožnji“, rekao jegradonačelnik Ratković prisutnim motociklistima.

Moto Unija Vojvodine ove godine po prvi put organizuje otvaranje moto sezone u Somboru, a cilj im je da promovišu motociklizam, bezbedno učestvovanje motociklista u saobraćaju, te da vrše edukaciju mlađih članova koji imaju ili žele da imaju motocikl.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.