Stručnjak za pse otkriva koje tri rase bi preporučio baš svakome

Stručnjak za pse Vil Aterton je redovno na svom TikTok nalogu @iamwillatherton deli svoja saznanja o raznim pasminama, a sada je otkrio koje tri su najbolje za sve one koji, kako kaže, traže nežnog i dobroćudnog psa za suživot s porodicom.

Aterton ističe da je važno da svi psi budu pravilno dresirani.

Za one koji traže neku manju rasu on preporučuje „kavalijer španijela kralja Čarlsa“.

„S njima ne možete da pogrešite. Skoro nikada nemaju ozbiljnih problema s ponašanjem, jako su ljupki, lako ih je dresirati i jednostavno su izvrsna pasmina“, objasnio je Aterton.

Za one koji žele psa srednje veličine, stručnjak preporučuje da nabave hrta.

„Suprotno uvreženom mišljenju, hrtovi su jako opušteni i izuzetno nežni“, rekao je.

Na kraju, svima koji mogu da priušte sebi velikog psa, preporučuje „nežnog džina“.

„Najmirnija, najopuštenija i najnežnija velika pasmina koju sam ikada upoznao je njufaundlend“, rekao je Aterton.

Njegov video sa 620.000 pregleda je brzo postao viralan, a mnogi su njegove preporuke potvrdili komentarima iz vlastitog iskustva s ovim rasama.

Izvor: n1info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.