Ovi znakovi mogu da budu vrlo agresivni Ovi znakovi mogu da budu vrlo agresivni Foto: Shutterstock

Ovi znakovi mogu da budu vrlo agresivni

Svaki znak zodijaka ima svoje specifičnosti, a ovo je lista onih koje je najlakše iznervirati.

Lako ih je iznervirati, a kada se naljute, gube kontrolu nad svojim rečima i ponašanjem. Neki horoskopski znakovi poznati su po svojoj lošoj naravi, ali i po teškom temperamentu.

Ovan

Ovnovi imaju tendenciju gubljenja temperamenta kada su ljuti. Oni ne mogu da sakriju svoje emocije i postanu vidno uznemireni kada ih neko ili nešto naljuti.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi. Lako se iznerviraju, a mogu biti glasni i agresivni kad su besni. Međutim, nakon toga se brzo ohlade.

Devica

Budući da su perfekcionisti, Device imaju velika očekivanja od ljudi i ako se ne ispune, često se naljute. Ne ustručavaju se da kažu zlobne stvari, ali se kasnije kaju.
Znaci u horoskopu za koje je laž smrtni greh

Lav

Oni su puni samopouzdanja. Nikad se neće povući iz svađe i uvek će se držati svojih stavova. Međutim, u ljutnji često znaju da kažu stvari koje im uništavaju odnose s drugima, piše "Index.hr".

Škorpija

Škorpije su žestoke i snažne. One znaju šta žele i kako to žele. Ako nešto pođe po zlu, gube svoje strpljenje. Ne mogu se lako iznervirati, ali kad se to dogodi, teško se kontrolišu.

Izvor: direktno.rs

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.