Na humanitarnom turniru za lečenje šestogodišnjeg Danila Balaća skupljeno preko 200 hiljada dinara Na humanitarnom turniru za lečenje šestogodišnjeg Danila Balaća skupljeno preko 200 hiljada dinara
utorak, 13 decembar 2022 05:53

Na humanitarnom turniru za lečenje šestogodišnjeg Danila Balaća skupljeno preko 200 hiljada dinara

U sportskoj hali “Rade Ratko Vejin” u Apatinu održan treći po redu “Humanitarni turnir Apatin”. Organizator turnira, Apatinac Vidan Jerotijević, iako šesnaestogodišnjak, napravio je sportski događaj za pamćenje. U okviru turnira, organizovano je takmičenje u futsalu, kao i u šutiranju trojki, a sva sredstva koja su prikuplјena usmerena su na lečenje šestogodišnjeg Danila Balaća.

“Šta reći drugo, sem jedno veliko HVALA!!! Zahvalјujem se svim učesnicima turnira. Ukupno 22 futsal ekipe i 30 šutera za 3 poena, sjajne brojke! Zahvalјujem se sudijama Nikoliću, Desnici i Mrđenoviću što su se odazvali i došli da dele pravdu. Zahvalјujem se svim dobrim lјudima koji su došli da gledaju i pomognu Danilu, kao i svima ostalima koji su na bilo koji način uveličali turnir. Za sam kraj, velika zahvalnost ide Slobodanu Obradoviću - Baći, upravniku hale, koji mi je omogućio da organizujem ovo i pomogao mi”, izjavio je Jerotijević za Radio Apatin.

Prema njegovim rečima, ceo turnir je prošao fantastično, osim jedne povrede. Ipak, kako saznajemo od Vidana, Jerilovic je trenutno dobro, te mu je poželeo brz oporavak.

“Što se tiče novca, na račun sam uplatio ukupno 184.920 dinara, a još kada uračunamo kotizaciju ekipe FLASH SRB od 20.000 dinara (što možete videti na jednoj od slika), skuplјeno je ukupno, za mene iskreno neočekivano i neverovatno, 204.920 dinara. Hvala svima, pokazali ste kakvi ste lјudi! Svi su pobednici na ovom turniru! Ostajemo na onoj izreci "NAŠE MALO NEKOME ZNAČI MNOGO", tako da se vidimo i nekom drugom prilikom”, poručio je ovaj mladi Apatinac.

U nastavku vam donosimo i imena pobednika trećeg Humanitarnog turnira Apatin:

Futsal
1. Junajted
2. 2RPPZ
3. ASM Kovačević

Šutiranje trojki
1. Stefan Damjanović
2. Marko Radmanović
3. Nikola Becin

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.