Epidemiološka situacija u Apatinu sve bolja, vanredna situacija ostaje na snazi Epidemiološka situacija u Apatinu sve bolja, vanredna situacija ostaje na snazi
sreda, 06 januar 2021 07:07

Epidemiološka situacija u Apatinu sve bolja, vanredna situacija ostaje na snazi

U razgovoru sa pomoćnicom direktora Doma zdravlja Apatin, saznajemo da u našoj opštini imamo 96 pozitivnih na virus Kovid 19.

U toku novogodišnjih praznika broj poseta u ambulanti je bio smanjen. Iako sve ide u dobrom pravcu, mera koje su na snazi se i dalje moramo striktno pridržavati.

Apelujem da se i dalje izbegavaju okupljanja, da se drži distanca i nose maske, te da u narednih desetak dana vidimo da li će i kakvih posledica biti od praznika koji budu za nama, rekla je Branka Bajić i usput izrazila nadu da neće biti ponovnog rasta broja obolelih. Obzirom na sve bolju epidemiološku sliku, jutros je zasedao i Štab za vanredne situacije opštine Apatin.

Konstatovano je da vanredna situacija ostaje na snazi i u narednom periodu, ali da se sportskim klubovima omogući korišćenje sportskih Hala od ponedeljka 11.01.2021.

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.