utorak, 05 septembar 2023 07:55

Posle luke, Apatin definitivno ostao i bez pruge

Ako je neko svojevremeno zaista i verovao u priču o preporodu Apatina, kada se uspostavi "vertikala" sa najvišim organima vlasti, sada kada je jasno da je Apatin posle luke zvanično ostao i bez pruge, nameće se zaključak da od cele priče ipak nema ništa.

Železnička pruga u Apatinu definitivno više ne postoji. Poslednje što je urađeno je vađenje šina u delu između "Šarana" i "Zlatne krune", čime je železnički saobraćaj zauvek postao prošlost.

Postavlja se pitanje zašto se Apatin obilazi u širokom luku po pitanju svih važnih investicija? Šta je opštinsko rukovodstvo uradilo s obzirom na sve političke horizntale i vertikale o kojima je pričalo pre dolaska na vlast?

Jedan od osnovnih preduslova za dovođenje investitora, bilo domaćih ili stranih, upravo je putna infrastruktura. Bez luke i železničke pruge svakako da nema mnogo prostora za optimizam po pitanju napretka u apatinskoj opštini.

Izvor: apatinsknovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.