utorak, 29 avgust 2023 06:49

Završeno Svetsko prvenstvo u pecanju za dame. Hrvatice najbolje.

Sinoćnom svečanom ceremonijom dodela medalja i pehara, zatvoreno je 29. Svetsko prvenstvo u pecanju na plovak za dame.

Vodostaj Dunava je od početka treninga, pa sve do kraja takmičenja bio u konstantnom padu, te su se učesnice takmičenja konstantno prilagođavale uslovima i često menjale taktike. Ekipno je najuspešnija bila selekcija Hrvatske, drugoplasirane su bile Italijanke, dok je treće mesto pripalo Poljskoj. Takmičarke iz Srbije zauzele su deseto mesto, od ukupno četrnaest selekcija.

U pojedinačnoj konkurenciji, najuspešnija je bila Helen Dagnal iz Engleske, sa upecanih 17.480 grama ribe, od kojih je skoro 11 kilograma upecala tokom drugog dana takmičenja. Drugoplasirana je bila Kamila Kovalska Justa iz Poljske, a treća Marijana Mutak iz Hrvatske. Od naših takmičarki, najbolje plasirana je Marija Lukić sa uhvaćenih 10.090 grama, što joj je donelo osamnaesto mesto u konačnom plasmanu od 76 učesnica.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.