ponedeljak, 19 jun 2023 06:03

Zlato i srebro za MIlicu Zanze na Prvenstvu Srbije

 

Nakon prošlonedeljnog fenomenalnog rezultata na prvenstvu Vojvodine, Milica Zanze je danas u Kraljevu na otvorenom prvenstvu Srbije, osvojila srebrnu i zlatnu medalju.

U pojedinačnoj konkurenciji Milica je u polufinalnoj trci prva prošla kroz cilj, ali u finalu je bila druga i tako postala vicešampion Srbije u trci na 60 metara.

Nakon finala u pojedinačnoj konkurenciji, Milica se takmičila i u štafeti na 4x100m, gde je sa ekipom iz AK "Maraton" Sombor postala šampion Srbije. Milica je štafetu trčala u 4. izmeni i tako donela zlato svojoj ekipi.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.