sreda, 15 mart 2023 05:43

Počele prijave za prolećni vašar u Apatinu

U organizaciji Turističke organizacije Apatin, u četvrtak 06. aprila od 10 časova, u pešačkoj zoni ulice Srpskih vladara održaće se novi prolećni vašar.

Predviđen je veliki broj izlagača rukotvorina u domaćoj radinosti, proizvođača cveća, začinskog bilja i pčelinjih proizvoda, kao i tradicionalnih poslastica. U prijatnom ambijentu ulice Srpskih vladara, uz adekvatnu muzičku podlogu biće realizovan i kulturno-umetnički program o kom će se organizatori naknadno oglasiti.

Svi zainteresovani izlagači na Apatinskom prolećnom vašaru svoje učšće mogu prijaviti do 20. marta, svakog radnog dana od 07:30 -14:00 časova na broj 025 772 555 ili u isto vreme u prostorijama Turističke organizacije Apatin - Trg Nikole Tesle 13.

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.