U sredu prezentacija ovogodišnјih javnih poziva i konkursa NSZ u Apatinu U sredu prezentacija ovogodišnјih javnih poziva i konkursa NSZ u Apatinu
utorak, 14 mart 2023 08:01

U sredu prezentacija ovogodišnјih javnih poziva i konkursa NSZ u Apatinu

Nacionalna služba za zapošlјavanje Filijala Sombor će povodom raspisivanja javnih poziva i konkursa za tekuću godinu, organizovati prezentacije mera podrke privrednicima u Kuli, Apatinu i Odžacima.

Promocija javnih poziva i konkursa u Kuli će biti održana sutra, 14. marta 2023. godine od 12 časova u Maloj sali opštine Kula (Lenjinova broj 11). Dan kasnije, 15. marta od 13 časova prezentacija će biti održana u sali ispostave Nacionalne službe za zapošlјavanje u Apatinu, ulica Petra Drapšina 2, dok je promocija u Odžacima zakazana za 17. mart od 12 časova, i biće održana u sali Ispostave Nacionalne službe za zapošlјavanje Odžaci, ulica Kneza Miloša 15.
Ovom prilikom privrednicima će biti predstavlјeno trinaest javnih poziva i konkursa, ali i usluge koje pruža Nacionalna služba, a biće im predočen i značaj zapošlјavanja teže zapošlјive kategorije građana.

 

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.