Uhapšen P.B. osumnjičen za monstruozno ubistvo starice u Apatinu Uhapšen P.B. osumnjičen za monstruozno ubistvo starice u Apatinu
četvrtak, 09 mart 2023 05:45

Uhapšen P.B. osumnjičen za monstruozno ubistvo starice u Apatinu

 

Kako nezvanično saznajemo, P.B. (28) osumnjičen za jezivo ubistvo bake Bosiljke, danas je uhapšen. Osumnjičeni je živeo u delu grada nedaleko od tragično stradale starice, a bio je i školski drug njene unuke.

Prilikom pretresa, kod uhapšenog u kući pronađen je krvav duks, farmerke i obuća, za koje se veruje da je je koristio prilikom zločina.

Nož kojim je ubijena starica nađen je na mestu zločina, a na nožu je primećen znak, pentagram. Osumnjičeni na telu ima istetoviran isti takav znak.

Kako nebismo ometali istragu, dodatne informacije ćemo objaviti naknadno.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.