sreda, 12 april 2023 05:17

PRIVATNI PARTNER ZA JAVNU RASVETU: Opština Odžaci ustupila posao održavanja u narednih 15 godina

Odbornici u Odžacima odobrili su javno-privatno partnerstvo za rekonstrukciju i održavanje javne rasvete u opštini u narednih 15 godina.

Lokalna samouprava će posao ustupiti grupi izvođača iz Beograda, Novog Sada, Sombora i Budimpešte, koji će biti plaćeni iz ostvarene uštede električne energije zamenom sadašnjih neekonomičnih novim štedljivim LED svetiljkama.

Vrednost ponude izabranih izvođača, jedine koja je pristigla na raspisanu javnu nabavku, iznosi 3,95 miliona evra.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.