četvrtak, 08 jun 2023 05:21

Za vikend u Kuli 17. Međunarodni moto susret

Od 9. do 11. juna na Motodromu u Kuli održaće se tradicionalna bajkerska manifestacija „17. Međunarodni moto susret“.

Zvanični početak manifestacije je u petak u 12 časova, a istog dana u 21 čas održaće se svirka benda „Rok trajanja“. Centralni dan manifestacije je subota, a program počinje u 16 časova spremanjem i posluživanjem bajkerskog pasulja. U 17 časova na redu je tradicionalni moto defile kroz Kulu, u 18 časova su bajkerske igre, dok u 20 časova, koncertom rok benda „Nešto između“, počinje muzički deo programa.

U 22 časa, nastupaju gosti večeri, grupa „Divlje jagode“. Tačno u ponoć na redu je takozvani „after parti“, gde će muziku puštati DJ Srki.

Kraj manifestacije je u nedelju u 9 časova, posluživanjem kafe i doručka. Organizator moto susreta je Moto klub „Kula“, uz pokroviteljstvo Opštine Kula i partnerstvo Turističke organizacije opštine Kula. Ulaz je slobodan i obezbeđeni su kampovi, a sve dodatne informacije moguće je dobiti na brojeve telefona: 065/27-29-352 i 061/464-75-20.

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.