subota, 30 septembar 2023 10:29

Kosti K. u posetu došla majka, reakcija dečaka-ubice zaprepastila je doktore: ‘Čula je viku još u hodniku...‘

Na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije zatvoren je već skoro 5 meseci

Kosta K.(14), koji je 3. maja ubio devet učenika i stražara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, skoro pet meseci je zatvoren na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije - pišu mediji u Srbiji.

Tamo je smešten jer je, kada je počinio krivično delo, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao da bude smešten u zatvorsku jedinicu.

Pre nekoliko dana dogodio se incident na odeljenju Klinike, gde je Kosta smešten.

Majka mu je došla u posetu, ali, kažu, nije hteo da je vidi.

Navodno je bio toliko besan da nije hteo ni da uzme paket koji mu je donela.

„Majka je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda joj je rečeno da sin odbija posetu, pa se okrenula i bez reči otišla kući. Lekari, koji rade na ispitivanju dečaka, bili su zatečeni Kostinom reakcijom“, rekao je izvor blizak bolnici.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.