utorak, 04 april 2023 06:20

U akciji MUP-a zaplenjeno oružje i droga, uhapšeno sedam osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u okviru međunarodne operativne akcije sprovedene u okviru EMPAKT-a (Evropske multidisciplinarne platforme za borbu protiv pretnji od kriminala), u cilјu suzbijanja nedozvolјene izrade, posedovanja, trgovine i nošenja konvertibilnog oružja i borbe protiv prepravke gasnog, startnog i signalnog oružja u vatreno oružje, na teritoriji Srbije zaplenili su oružje i drogu i uhapsili sedam osoba.

Zaplenjeno je 23 ručno pravlјena revolvera, 15 konvertibilnih pištolјa, 9 ručno pravlјenih pušaka, 4 pištolјa, 4 puške, 4 ručne bombe, 2 revolvera, 2 krateža, 1 ručno pravlјeni pištolј, 5 lovačkih pušaka, 9 detonatorskih kapisli, 2.581 komad municije različitog kalibra za vatreno oružje i 105 komada municije za konvertibilno oružje.

Takođe, u toku akcije pronađeno je i više od kilogram marihuane, 243 grama heroina i manja količina kokaina.

U ovoj akciji učestvovali su pripadnici Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije, Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju, Uprave za upravne poslove i područne policijske uprave, kao i Uprava carina.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.