petak, 03 februar 2023 15:35

U planu izgradnja saobraćajnice i hidrotehnički radovi u industrijskoj zoni u Somboru - Traži se izvođač radova

Grad Sombor raspisao je tender za izvođača radova na izgradnji saobraćajnice P6 u industrijskoj zoni sa pratećom infrastrukturom u zoni saobraćajnice i javne rasvete u industrijskoj zoni u Somboru kao. Tenderom su obuhvaćeni i hudrotehnički radovi.

Vrednost posla je 104,66 miliona dinara.

Predmet nabavke oblikovan je u više partija, tako što je prvom partijom obuhvaćena izgradnja saobraćajnice i taj posao procenjen je na 79.895.918,30 dinara. Uz saobraćajnicu, predviđena je i izgradnja pešačko-biciklističke staze, kao i privremene i stalne soabraćajne signalizacije, navedeno je u specifikaciji posla.

Drugu fazu čine hidrotehnički radovi i taj posao procenjen je na 24.764.379 dinara. Novoprojektovana vodovodna mreža u delu saobraćajnice koja je predmet ovog projekta, predstavljaće celinu sa postojećim trasama vodovoda lociranim u neposrednoj blizini. U narednim fazama izgradnje industrijske zone, kada se realizuju planirane vodovodne trase u okolnim ulicama predmetne saobraćajnice u skladu sa PGR-om, kao i drugi deo saobraćajnice P6, formiraće se prstenasta mreža predmetnog dela kompleksa industrijske zone - stoji u specifikaciji posla.

Rok za učešće na tenderu je 28. februar.

Više detalja OVDE.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.