petak, 03 februar 2023 15:35

U planu izgradnja saobraćajnice i hidrotehnički radovi u industrijskoj zoni u Somboru - Traži se izvođač radova

Grad Sombor raspisao je tender za izvođača radova na izgradnji saobraćajnice P6 u industrijskoj zoni sa pratećom infrastrukturom u zoni saobraćajnice i javne rasvete u industrijskoj zoni u Somboru kao. Tenderom su obuhvaćeni i hudrotehnički radovi.

Vrednost posla je 104,66 miliona dinara.

Predmet nabavke oblikovan je u više partija, tako što je prvom partijom obuhvaćena izgradnja saobraćajnice i taj posao procenjen je na 79.895.918,30 dinara. Uz saobraćajnicu, predviđena je i izgradnja pešačko-biciklističke staze, kao i privremene i stalne soabraćajne signalizacije, navedeno je u specifikaciji posla.

Drugu fazu čine hidrotehnički radovi i taj posao procenjen je na 24.764.379 dinara. Novoprojektovana vodovodna mreža u delu saobraćajnice koja je predmet ovog projekta, predstavljaće celinu sa postojećim trasama vodovoda lociranim u neposrednoj blizini. U narednim fazama izgradnje industrijske zone, kada se realizuju planirane vodovodne trase u okolnim ulicama predmetne saobraćajnice u skladu sa PGR-om, kao i drugi deo saobraćajnice P6, formiraće se prstenasta mreža predmetnog dela kompleksa industrijske zone - stoji u specifikaciji posla.

Rok za učešće na tenderu je 28. februar.

Više detalja OVDE.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.