četvrtak, 30 jun 2022 06:47

U toku je potraga za ovim ljudima: Milica i Hristivoje su nestali, porodice ih traže

Hristivoje je u trenutku nestanka na sebi imao bele patike, plavu majicu i farmerke, a Milica je poslednji put viđena u letnjoj haljini na tufnice i sandalama

U registru Nestalih lica Srbije pojavile su se još dve osobe za kojima se traga, u pitanju su Milica Ujvari (74) i Hristivoje Tulumbić (58).

Naime, Hristivoje Tulumbić je poslednji put viđen u Kraljevu 30. maja, nakon čega mu se gubi svaki trag.

U trenutku nestanka na sebi je imao bele patike, plavu majicu i farmerke.

Milica Ujvari, srpska državljanka, nestala je u Somboru 25. juna, a napomenuto je da ima problem sa demencijom.

Kako se navodi, ona je poslednji put viđena oko 17 časova kada je izašla iz stana, nakon čega se više nije se vratila.

Po navodima supruga, imala je letnju haljinu na tufnice i sandale. Ponela je sa sobom manju torbu sa stvarima. Ističe da se u poslednje vreme često pakovala da ide "kući".

- Mislili smo da je "kuća“ u stvari dom gde je odrasla, u Sivcu, međutim kroz razgovor sa njom, shvatili smo da je mislila na stan gde je živela u sadašnjosti, ali ga je sasvim pogrešno doživljavala - objašnjava Miličin suprug.

izvor:telegraf.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.