subota, 25 jun 2022 07:57

Migranti se obračunavali u Somboru, dva sukoba za dva dana: Relocirano njih 300, konvoj krenuo ka jugu Srbije

Pripadnici PU Sombor tokom dana u akciji na nekoliko lokacija. Kako piše SOinfo, u najnovijoj akciji somborske policije pronađeno je blizu 300 migranata koji su neprijavljeno boravili na ovom području. Izbeglice su bile locirane u okolini Prihvatnog centra u Šikari, međutim, deo njih je pronađen i u drugim smeštajnim kapacitetima.

Na jednom od salaša na Bezdanskom putu pronađeno je pedesetak osoba koje su nakon redovne kontrolne procedure autobusom Severtransa transportovane ka gradu.

Autobuski konvoj sa izbeglicama (šest vozila) je tokom popodneva upućen ka prihvatnim centrima na jugu Srbije.

Današnje odvoženje migranata organizovano je zbog povećanog broja dolazaka izbeglica u prethodnom periodu, ali i sukoba pojedinaca u poslednja dva dana, piše portal.

U incidentu u okolini Prihvatnog centra Sombor dve osobe prethodno su zadobile lake telesne povrede.

izvor:telegraf.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.