subota, 26 mart 2022 06:32

Biciklističke trke za decu u okviru „Venera CX kids kup“

Tokom biciklističke sezone ove godine, Biciklistički klub „Sombor” organizovaće „Venera CX kids kup“. Od aprila do novembra meseca će, u sklopu ovog događaja, biti održano pet biciklističkih trka za decu.

Takmičenja će biti organizovana u 4 uzrasne kategorije: predškolci, učenici od prvog do trećeg razreda, od četvrtog do šestog razreda i od sedmog do osmog razreda.

Prva ovogodišnja ciklo kros trka održaće se na stazi oko teniskih terena ŽAK, 10. aprila.

Somborci će imati priliku da se oprobaju na kružnoj stazi u dužini od 700 metara, po različitim podlogama i sa zanimljivim preprekama na stazi. Prva trka počeće u podne.

Svaki takmičar treba da ima svoj bicikl (bilo kog tipa), a u pratnji deteta treba da bude roditelj ili staratelj, koji ga na licu mesta prijavljuje za trku.

Svih pet trka će se bodovati, a na finalnoj trci koja je zakazana za 27. novembar, biće proglašeni najuspešniji takmičari u svim kategorijama za 2022. godinu.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.