ponedeljak, 21 mart 2022 07:48

38. SBC TURNIR OKUPIO LJUBITELJE MMA SPORTA U SOMBOR

MMA spektakl, 38. po redu Serbian Battle Campionship (SBC), održan je u subotu, 19. marta, u somborskoj Gradskoj hali „Mostonga“. Ljubitelji ovog borilačkog sporta imali su priliku da vide 7 borbi u kojima su se nadmetali borci regionalne MMA scene.

Pobede na 38. SBC turniru odneli su Božidar Trivunović, Danijel Špoljarić, Marko Bijelović, Aleksandar Mihailović, Marko Bobar, Stevan Jarić, a u glavnoj borbi večeri Nemanja Nikolić pobedio je Darka Ristića tehničkim nokautom. Nikoliću je pobednički pehar uručio gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković.

Serbian Battle Championship je profesionalna MMA organizacija sa sedištem u Novom Sadu, iza čije organizacije stoji Klub borilačkih veština „Family Fight Team”. SBC turniri predstavljaju jedne od najboljih MMA turnira u regionu, na kojima učestvuju najbolji domaći borci, kao i veliki broj poznatih svetskih i evropskih MMA boraca.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.