utorak, 11 jun 2024 05:24

Mladi fudbaleri Ravangrada izborili plasman u viši rang

Trijumf u severnoj grupi Druge omladinske lige Vojvodine omogućio je mladim igračima Fudbalskog kluba "Ravangrad 2018" da od sledeće sezone zaigraju u Omladinskoj ligi Vojvodine.

Osvajanjem prvog mesta, sa 60 bodova ispred Tise iz Adorjana (52 boda), Arene iz Subotice (49 bodova) i još deset timova u Drugoj pokrajinskoj ligi, mladi Somborci su pokazali kako se bori za klub koji je imao mnogo lomova u proteklim godinama.

Jedan od najzapaženijih pojedinaca, Vidan Jerotijević, kaže da je omladinska selekcija sačinjena od igrača prvog tima i kadetske ekipe.

Navodi da je sezona bila izuzetno zahtevna, jer većina igrača igra po dve utakmice tokom vikenda.

"Pokazali smo kvalitet i verujem da ćemo se u sledećoj sezoni boriti za vrh tabele u Omladinskoj ligi Vojvodine", kaže Jerotijević koji je kapiten kadetske selekcije kluba, igra za omladinsku ekipu i povremeno za prvi tim.

Somborci imaju mladost, ali ne i dovoljno iskustva, što se primetilo po igrama prvog tima, koji je takmičenje u severnoj grupi Vojvođanske lige završio na 14. mestu od 16 timova.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.