četvrtak, 06 jun 2024 05:27

Stravična EKSPLOZIJA U SOMBORU: Ima povređenih

Kako se nezvanično saznaje, u Somboru je večeras došlo do eksplozije u kojoj je povređena jedna osoba.

Detonacija je odjeknula oko 19 sati u Ulici Maksima Gorkog u centru Sombora.

Policajci i vatrogasci odmah su, na poziv stanara iz te ulice, izašli na mesto eksplozije i utvrdili da je eksplodiralo bure zapremine 1.000 litara.

Nakon eksplozije izbio požar

- Ne zna se tačno šta je bilo u buretu, a to će biti utvrđeno detaljnom istragom. Prilikom eksplozije povređena je jedna osoba koja je kolima Hitne pomoći prevezena u lokalnu bolnicu - navodi izvor za Informer.

Nakon eksplozije izbio je manji požar, ali je on brzo ugašen.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.