nedelja, 21 april 2024 06:35

U Somboru hapšenje zbog sumnje na proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su B. K. (1996) iz Apatina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Saobraćajna policija zaustavila je automobil marke „pežo“ u kome se nalazio osumnjičeni B. K. i tom prilikom kod njega pronašla 100 komada tableta nalik na ekstazi i cigaretu sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i 15 paketa sa oko 90 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i paket sa manjom količinom praha nalik na amfetamin.

B. K. je određeno zadržavanje do 48 sati on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.