subota, 20 april 2024 05:54

Apel JPK "Čistoće": Udomi, ne kupuj

Pozivamo sve naše sugrađane da posete Prihvatilište za napuštene pse i mačke i izaberu za sebe jednog vernog prijatelja.

Svi naši psi su čipovani,vakcinisani,očišćeni od parazita i socijalizovani, samo im nedostaje vlasnik – prijatelj, kojeg će imati samo za sebe i kome će oni pružiti ljubav.

Prihvatilište se nalazi na adresi Monoštorski put bb, kontakt telefon : 063/11-99-625

Radno vreme: 06-14h

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.