utorak, 02 april 2024 06:17

Opljačkano vozilo Hitne službe u Somboru, policija uhapsila osumnjičenog

Nepoznata osoba je opljačkala vozilo Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja "Dr Đorđe Lazić" i odneo lekarsku torbu, ali i vrednu aparaturu neophodnu za reanimaciju pacijenata. Nakon samo nekoliko sati potrage, potvrđeno je da je lopov koji je pokrao vozilo Hitne medicinske pomoći u Somboru brzom akcijom policije uhvaćen.

Ovakvu nesvakidašnju i do sada nezabeleženu krađu u Somboru i okolini zaposleni u Domu zdravlja opisuju kao krajnje nemoralan i skandalozan čin, jer su vozila namenski opremljena za pružanje hitnih intervencija ugroženim pacijentima.

Uviđaj je obavljen, istraga je u toku, a nadaju se da će video-nadzor pomoći u rasvetljavanju ovog krivičnog dela.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.