ponedeljak, 26 februar 2024 15:36

"Čitaonica - pričaonica" svakog četvrtka za najmlađe Somborce

Novi program Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke "Čitaonica-pričaonica" namenjen je najmlađim sugrađanima (uzrasta od tri do šest godina). Svakog prvog četvrtka u mesecu bibliotekari će čitati izabrane naslove iz bogatog fonda slikovnica i ilustrovanih knjiga. Svi su dobrodošli - mame, tate, bake, deke, tetke..

Program je besplatan uz prijavu na broj telefona 025/431010 ili lično u Biblioteci.

Iz Biblioteke "Karlo Bijelicki" naglašavaju da je članarina do drugog razreda osnovne škole besplatna, tako da za prisustvo na programu nije potrebno prethodno učlanjivanje.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.