četvrtak, 30 novembar 2023 10:01

U Somboru, zbog ubistva mladog vaterpoliste Filipa Zeljkovića (21), uhapšene dve osobe

Dvojica muškaraca uhapšena su noćas na teritoriji Sombora zbog ubistva Filipa Zeljkovića (21) iz Subotice.

Podsetimo, Filip je izrešetan, nakon svađe i tuče više mladića, i to u momentu dok je bio sa mlađim bratom i prijateljem.

Pucnjava se dogodila na Segedinskom putu. Prvenstveno je došlo do svađe u jednom lokalu u subotici, a potom je usledio i novi sukob na benzinskoj pumpi. Odatle su mladići seli u automobili i otišli, ali su ih napadači stigli i upucali su mladog vaterpolistu.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.