Saobraćajna nezgoda na putu Sombor -  Apatin Saobraćajna nezgoda na putu Sombor - Apatin Foto: Ilustracija
sreda, 06 septembar 2023 04:46

Saobraćajna nezgoda na putu Sombor - Apatin

Na državnom putu Sombor - Apatin, kod mosta na kanalu DTD juče oko 15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je lakše povređen vozač automobila marke "škoda".

Vozač je bio sam u automobilu, saznaje RTV.

Vozač je iz Apatina, a pretpostavka je da je izgubio kontrolu nad upravljačem usled neprilagođene brzine kretanja i tako se zaleteo u drvo.

Inače, vozač je sleteo sa puta na već odavno poznatoj crnoj tački kod mosta na kanalu DTD, gde je u prethodnih deset godina bilo više saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.