ponedeljak, 29 maj 2023 17:38

Kod Vranjske banje uhapšen Somborac dok je prevozio 19 migranata

VRANJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Regionalnim centrom granične policije prema Severnoj Makedoniji, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, uhapsili su D. Z. (38), iz okoline Sombora, jer su u njegovom vozilu pronašli 19 migranata.
On se sumnjiči za krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je u selu Korbevac, kod Vranjsek banje, u tovarnom delu "folksvagena" kojim je upravljao osumnjičeni pronašla 19 iregularnih migranata.

D. Z. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, na predlog tužioca, odredio mu je pritvor do 30 dana.


Izvor: rtv

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.